fbpx
KAARI - kaulakoru, vaaleanpunainen — KAARI - kaulakoru, vaaleanpunainen KAARI - korvakorut, mokka KAARI - korvakorut, mokka —

KAARI – kaulakoru, mokka

35,00  sis. alv24%

KAARI – kaulakoru on erinomainen vahtoehto persoonaallisen  muotoilun tyypeille. Moderni muotoilu ja geometrinen ulkomuoto tekevät täistä kaulakorusta uuden Butonin kestosuosikin! KAARI – kaulakorua voi hyvin käyttää arjessa tai juhlissa.

Osasto:

Varastossa

 

Korujen valmistukseen käytetään akryyliä, koivuvaneria ja kirurginterästä. Akryyli-  ja puuosat suunnitellaan ja leikataan laserkoneella Butonin pajalla Helsingissä. Valmistuksen yhteydessä korujen kääntöpuolelle kaiverretaan Butonin logo. Korujen kokoonpano ja pakkaus tapahtuvat myös samalla pajalla. Korut toimitetaan kauniissa puuvillapussissa.

HUOLTOOHJE

Kaulakoru on miellyttävä käytössä ja hyvin kestävät siitä, kun vaan niistäkin muistetaan pitää hieman huolta. Suojaathan korujasi kosmetiikalta ja kosteudelta. Silloin kun kaulakorua ei käytetä – suosittelemme säilyttämään ja kuljettamaan ne mukana tulleessa pussissa. Myös muut, vastaavien korujen säilytykseen tarkoitetut rasiat, käyvät hyvin tähän tarkoitukseen. Huomioithan että luonnon materiaalina, puu voi muuttaa muotoaan mikäli vesi imeytyy puuosan reunojen läpi. Jos koru kastuu jostain syystä, niin se tulee kuivata mahdollisimman nopeasti, ettei vesi vahingoita korvakorun puuosia.

Suositellaan laittamaan korut vasta silloin, kun muut kosmetiikkatuotteet ovat jo levitetty. Esimerkiksi hiuslakka tarttuu koruun yhtä hyvin kuin hiuksiinkin ja siten koruun voi tarttua myös pölyä. Jotta korut säilyttäisivät loistonsa, ne voi puhdistaa mietoon saippualiuokseen kostutetulla pehmeällä liinalla.

 

Puuosan koko:  3,6 x 3,7 cm

Ketjun pituus 45 cm

Väri: valkoinen marmori, ruusukulta peiliakryyli, mokka

Mallista on saatavilla seuraavat värivaihtoehdot: mokka ja vaaleanpunainen

Kaulakoru voi täydentää samaan kokonaisuuteen kuuluvalla korvakoruilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “KAARI – kaulakoru, mokka”