fbpx
HORTENSIA - korvakorut, valkoinen — HORTENSIA - korvakorut, valkoinen HORTENSIA - korvakorut, sininen HORTENSIA - korvakorut, sininen —

HORTENSIA – korvakorut, violetti

42,00  sis. alv24%

Nämä ihanat korvakorut tuovat kesämuistoja harmaaseenkin päivään! HORTENSIA – korvakorut täydentävät tyyliäsi arjessa ja juhlassa ja ovat myös ainutlaatuinen lahja läheisellesi!

Osasto:

Varastossa

Korujen valmistukseen käytetään akryyliä, koivuvaneria ja kirurginterästä. Akryyli-  ja puuosat suunnitellaan ja leikataan laserkoneella Butonin pajalla Helsingissä. Valmistuksen yhteydessä korujen kääntöpuolelle kaiverretaan Butonin logo. Korujen kokoonpano ja pakkaus tapahtuvat myös samalla pajalla. Korut toimitetaan puualustalle kiinnitettyinä kauniissa puuvillapussissa.

HUOLTOOHJE

Korvakorut ovat miellyttävät käytössä ja hyvin kestävät siitä, kun vaan niistäkin muistetaan pitää hieman huolta. Suojaathan korujasi kosmetiikalta ja kosteudelta. Silloin kun korvakoruja ei käytetä – suosittelemme säilyttämään ja kuljettamaan ne mukana tulleessa pussissa. Myös muut, vastaavien korvakorujen säilytykseen tarkoitetut rasiat, käyvät hyvin tähän tarkoitukseen. Huomioithan että luonnon materiaalina, puu voi muuttaa muotoaan mikäli vesi imeytyy puuosan reunojen läpi. Jos koru kastuu jostain syystä, niin se tulee kuivata mahdollisimman nopeasti, ettei vesi vahingoita korvakorun puuosia.

Suositellaan laittamaan korut vasta silloin, kun muut kosmetiikkatuotteet ovat jo levitetty. Esimerkiksi hiuslakka tarttuu koruun yhtä hyvin kuin hiuksiinkin ja siten koruun voi tarttua myös pölyä. Jotta korut säilyttäisivät loistonsa, ne voi puhdistaa mietoon saippualiuokseen kostutetulla pehmeällä liinalla.

 

Koko: 2,5 x 2,5 cm

Väri: violetti

Mallista on saatavilla seuraavat värivaihtoehdot: valkoinen, beige, vihreä, violetti, sininen

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “HORTENSIA – korvakorut, violetti”