fbpx

Toimitusehdot

Hinnat ja toimitusmaksut

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut, ne ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä riippuen tilauksen koosta. Lähetysten välittäjänä toimii Posti.

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, veloitamme tästä aiheutuneet kulut asiakkaalta. Myös asiakkaan puolelta virheellisen tiedon antamisesta aiheutuvat kulut veloitamme asiakkaalta. Esimerkiksi väärä osoite / puhelinnumero.

Toimitamme tuotteita ympäri maailma. Toimituskulut Suomeen on 2,90€. Ilmainen toimitus Suomeen yli 70 euron tilauksille.  Toimituskulut Suomen ulkopuolelle on 6,00€

Toimitusaika ja palautukset

Tilaukset postitetaan mahdollisimman pian, yleensä seuraavana arkipäivänä, kun tilaus on saapunut. Tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Butoni ei vastaa Postista johtuvista viivästyksistä tilausten toimittamisessa.

Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Ilmoitathan ensin osoitteeseen info@butoni.fi, mikäli haluat palauttaa tuotteen, niin ohjeistamme, miten palautus tehdään. Korvaamme palautuksesta aiheutuvan postimaksun asiakkaalle, mikäli tuote on virheellinen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen postikulut itse.

Maksutavat

Paytrail Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Paytrail